Säg hejdå till skav!

Skav, även kallat friktionsskador och skavsår, kan uppstå överallt på kroppen, bland annat på hälarna, mellan låren och på axlarna. Oavsett om skaven orsakas av dina skor, kläder eller utrustning, som en ryggsäck, kan du ta hjälp av våra välgörande balmer för att skydda huden.

MARIA ÅKERBERGs kroppsbalmer innehåller endast naturliga ingredienser som är välgörande för huden. Balmerna består bland annat av mjukgörande vaxer och fetter, som hjälper att minska friktion och därmed förhindra skav.

Body Balm Energy är en sammetslen balm med vegetabiliska oljor och fetter som smälter av kroppsvärmen. Eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär ger en frisk citrusdoft.

Body Balm White Chocolate innehåller Kakaosmör; en naturlig, mjukgörande ingrediens som vårdar din hud och gör den mjuk och smidig. Vaniljextrakt från Madagaskar ger en mild doft.

Shea Balm är en effektiv, mjukgörande salva för torr och ömtålig hud. Den innehåller Sheasmör, som skyddar huden mot kyla samt motverkar bristningar, skav och förhårdnader.

All Day Balm är en vårdande balm i form av ett stift. Den skyddar huden från att torka ut. Kan användas över hela kroppen för att mjuka upp torr hud och förhindra skav.

Tillbaka