MARIA ÅKERBERG - DERMANORD

Fettsyror och vitaminer - som kroppen behöver - saknas helt i mineraloljor och siliconer.
Sedan 1995 har MARIA ÅKERBERG medvetet arbetat med att få ut detta budskap.

Idag vet vi att huden tar upp allt det vi stryker på den, då känns det ganska självklart att enbart använda naturliga råvaror i hudvårdsprodukter - blotta tanken att smörja huden med mineralolja(utvinns ur råolja) och konstgjorda ämnen känns väldigt märklig.

Vetskapen om de vegetabiliska och eteriska oljornas positiva inverkan på oss och vår miljö är drivkraften bakom MARIA ÅKERBERG.

I möjligaste mån erbjuds närproducerade, ekologiska och helt och hållet naturliga produkter.

Har du någon gång försökt läsa innehållsförteckningen på en produkt och tyckt att den är helt obegripligt? Du är inte ensam. Om man inte vet vad namnen eller beteckningarna betyder är det omöjligt att förstå och göra ett medvetet val.

På MARIA ÅKERBERG vill de att vi ska få veta vad som finns i förpackningen. Därför är alla ingredienser listade både i katalog och på förpackningen, med en utförlig information via hemsidan: www.mariaakerberg.com och produktkatalogen. 

Även om en produkt sägs vara 100% naturlig behöver det inte betyda att den är bra. Vegetabiliska oljor som gjorts vattenlösliga känns igen på beteckningen Peg-.
Dessa oljor förekommer i cremer, lotioner, rengöringsoljor och badoljor som helt och hållet löser sig i vatten. Dessa så kallade etoxyerade (Peg-) oljor har behandlats med lösningmedel och rester av dessa finns alltid kvar i oljan.
Jämför debatten med bensin i lättmargarin och lösningsmedel i billig olivolja (olivrestolja)
Dessa etoxylerade oljor används inte i MARIA ÅKERBERG´s produkter. 

Vi på c/o Emma ser det som en självklarhet att bli en del av MARIA ÅKERBERG´s värld. En värld av genuina, svenska produkter. Vi är i gott sällskap, välkommen du också!

*källa MARIA ÅKERBERG Deepskin organics produktkatalog


 

"Deepskin organics är ett helt nytt koncept. Deepskin är något som fungerar djupt ner i huden och ger all den näring huden behöver. Deepskin organics betyder att du får de allra bästa kvalitetsprodukterna, framtagna på ett rent och vetenskapligt sätt, av specialister inom området.

För mig är deepskin organics produkter som bygger på organiska råvaror.

Jag vill göra konsumenter mer kritiska genom ökad kunskap kring innehållet i hudvårdsprodukter,

Jag arbetar enbart med naturliga råvaror; kallpressade vetetabiliska - och eteriska oljor.
Naturens inneboende kraft är starkare än du kan ana /Maria Åkerberg"