Daglig hudvårdsrutin

För att få det allra bästa resultatet av dina hudvårdsprodukter har vi utvecklat en metod som heter Deepskin Organics. Detta är ett koncept där vi jobbar med serum, olja, creme och balm för att vårda hudens alla lager.

Läs mer

Ögonvård-vilka produkter ska man välja?

I stort sett sköter ögonen sig själva, de sluter sig reflexmässigt vid damm, rök eller när andra partiklar kommer i kontakt med dem. Pupillen drar ihop sig vid starkt ljus. Ibland får man däremot hudproblem som inte ögat själv klarar att åtgärda.

Läs mer

Skäggvård

Med produkter från MARIA ÅKERBERG kan du enkelt få ett rent och stiligt skägg samtidigt som du tar hänsyn till miljön. Vi har det mesta du behöver, från rengöringsprodukter till aftershave och styling.

Läs mer

Psoriasis - rådgivning för din hud

Det existerar ingen behandling som kan bota psoriasis då man heller inte känner till orsaken till dess uppkomst. Misstänkta orsaker är ärftlighet och infektioner. Psoriasis går enbart att lindra, ej bota.

Läs mer

Perioral dermatit - rådgivning för din hud

Vid perioral dermatit ska man undvika starka hudvårdsprodukter för att inte försämra tillståndet. Hudvården från MARIA ÅKERBERG är mild och kan därför mycket väl användas i samband med perioral dermatit.

Läs mer

Rosacea - rådgivning för din hud

Produkter från MARIA ÅKERBERG har ett milt och naturligt innehåll, vilket lämpar sig väl att använda om man har rosacea.

Läs mer

Pigmentsfläckar - rådgivning för din hud

Pigmentfläckar kan ha en mängd olika orsaker. De vanligaste är solskada, hormonell obalans, hudskada eller hudsjukdom. Av dessa är solskada allra vanligast och samtidigt den som enklast går att förhindra.

Läs mer

Atopiskt eksem- rådgivning för din hud

Är du en av dem som lider av torr hud och eksem? Hudens förmåga att behålla fukt är avgörande för att huden ska må bra.

Läs mer

8 tips för hud med acne

Hur tar man bäst hand om sin hud när man har acne? Här listar vi våra bästa tips och produkter för acnedrabbad hud.

Läs mer

Sant eller falskt om acne

Det påstås mycket om acne – vad det beror på och vad man kan eller inte kan göra åt det. Men vad är egentligen sant?

Läs mer

Ansiktsoljor, den bästa näringen huden kan få!

Det är aldrig försent att börja vårda sin hud, och det som gör mest underverk är antagligen oljan. MÅs finaste olja är Royal Facial Oil GLA. Det är basoljan till alla deras ansiktsoljor som sedan är mättade med olika eteriska oljor efter hudtyp.

Läs mer

Säg hejdå till skav!

Skav, även kallat friktionsskador och skavsår, kan uppstå överallt på kroppen, bland annat på hälarna, mellan låren och på axlarna. Oavsett om skaven orsakas av dina skor, kläder eller utrustning, som en ryggsäck, kan du ta hjälp av våra välgörande balmer för att skydda huden.

Läs mer

Tre anledningar till att inte hoppa över ansiktsvatten!

Ansiktsvatten är inte ett alternativ till rengöring, utan ett viktigt komplement som påverkar resultatet av hela hudvårdsrutinen.

Läs mer

Hudvård för den aktiva idrottaren

Mjuka upp stela och ömma muskler med Body & Massage Oil Athletic och Body Lotion Athletic.

Läs mer

All day balm-all day long!

All Day Balm är en multifunktionell balm med mängder av användningsområden. En produkt som har en given plats i våra husapotek. All Day Balm, helt enkelt!

Läs mer