Ansiktsoljor, den bästa näringen din hud kan få!

Det är aldrig försent att börja vårda sin hud, och det som gör mest underverk är antagligen oljan. MÅs finaste olja är Royal Facial Oil GLA. Det är basoljan till alla deras ansiktsoljor som sedan är mättade med olika eteriska oljor efter hudtyp.

Royal Facial Oil GLA innehåller en blandning av vegetabiliska oljor, såsom Jojobaolja, Solrosolja och Gurkörtsolja. Gurkörtsoljan stärker hudbarriären och tillför huden GLA (Gammalinolensyra) som huden kan omvandla till prostaglandiner. GLA är en essentiell fettsyra som huden inte kan tillverka själv. Royal Facial Oil GLA innehåller också Nyponfröolja, som är rik på A-vitamin, som är naturligt utslätande och nyskapande.

Välja den Royal Facial Oil som är riktad till just din hudtyp
Royal Facial Oil More – utslätande ansiktsolja för mogen och känslig hud.

Royal Facial Oil Moist – ökar cellförnyelsen. Mjukgörande för torr hud och känslig hud.

Royal Facial Oil Supplement – revitaliserande, aktiverar en mogen hud.

Royal Facial Oil Gentle – stärkande blandning med Apelsin och Lavendel för känslig hud.

Royal Facial Oil Clearing – renande och balanserande olja för en blandhud och fet hud.

Dessa fantastiska produkter ger maximalt med näring åt huden och är mjukgörande. MÅs ansiktsoljor är de mest effektiva produkterna vi har för att motverka rynkor. Använd några droppar under din dagcreme för att stärka och skydda huden, framförallt på vintern eftersom de även skyddar mot kyla. Annars rekommenderar vi dem till natten, gärna under Face Balm, eftersom Face Balm mjukgör på ytan och Royal Facial Oil går djupt ner i huden.

Tillbaka