Välj en peeling utan microplast!

Peeling avlägsnar skonsamt döda hudceller och avlagringar, så att huden lättare kan ta upp näring ur olja och creme. Huden blir då mer mjuk och jämn.
En hud som rengjorts med peeling ger också ett snyggare resultat vid applicering av makeup.

Peeling används 1–2 gånger i veckan och helst med en efterföljande mask, då huden är som mest mottaglig för näring och vitaminer när den är nypeelad. 

Varning för peeling med mikroplast
Kornen i MÅs peelingprodukter är alltid av naturliga ingredienser. Många andra peelingar på marknaden idag innehåller dock plastkulor, som är farliga för allt liv på jorden. Dessa plastkulor kommer via avloppet ut i våra vattendrag, där de äts upp av fiskar, och sedan även drabbar individer som står högre upp i näringskedjan.
Det farliga med plastkulor är dels att de kan dra till sig miljögifter, dels att de inte bryts ner i matsmältningsorganen. 

Bara naturliga och ekologiska korn
MARIA ÅKERBERG har aldrig använt plastkulor och kommer aldrig att göra det. De väljer enbart naturliga och ekologiska partiklar som kan brytas ner av naturen, såsom korn av krossade kärnor eller fettsyror av Jojobaolja. Om du har använt deras AHA & Jojoba Peeling tyckte du kanske att de exfolierande kornen såg ut som plastkorn, eftersom de är blåa?
De består dock enbart av naturliga fettsyror från Jojoba.

Tillbaka