Så lyckas du med contouring
 

Vår upplevelse av olika former avgörs av ljus och skuggor. En platt eller utstickande yta reflekterar ljus och syns tydligare, medan det som hamnar i skugga upplevs som mörkare och mindre framträdande. Med ljusa och mörka toner av makeup kan du skapa en illusion av ljus och skuggor, som skulpterar ansiktet efter dina önskemål. Den här tekniken kallas contouring. 

Contouring
Cover Stick Nearly Brown, Bronzer Sunset, Foundation Coffee och Mineral Powder Chocolate är några av många produkter som kan skapa skuggning i ansiktet.
Applicera skuggor precis under kindbenet, längs käklinjen, vid tinningen och övre delen av pannan. Du kan också applicera skuggor längs näsans sidor, för att få den att se smalare och mer markerad ut.

Highlighting
Använd Cover Stick Nearly Beige, Mineral Powder Sand eller Compact Cover Light på de partier du önskar framhäva. Applicera gärna på kindbenen, på hakan, under ögonen och från pannans mitt, ner längs näsbenet ända till nästippen. Tillför gärna lite skimmer och lyster med Highlighter Silver Dream eller Highlighter Golden Peach.

Blush
Avsluta gärna med valfri rouge för att addera vacker och frisk färg till dina kinder. Applicera rouget i en rak linje på kindbenet – det lyfter ansiktet. Applicera aldrig rouge för nära näsan. Lägg gärna två fingrar från näsvingen och ut. Detta område ska inte ha någon rouge.

Prova dig fram till bästa resultat
Ett riktigt snyggt resultat kräver noggrannhet och övning, så ta dig tid och njut av att leka dig fram till det som passar just ditt ansikte! Hos MARIA ÅKERBERG hittar du flera produkter som hjälper dig uppnå samma resultat som kändisvärldens makeupartister.

Produkter som skuggar och tonar ner
Cover Stick Nearly Brown
Bronzer Sunset
Foundation Coffee
Mineral Powder Chocolate  

Produkter som fångar ljuset och framhäver
Cover Stick Nearly Beige
Mineral Powder Sand
Compact Cover Light
Foundation Fair
Foundation Ivory
Highlighter Silver Dream
Highlighter Golden Peach 

Tillbaka