Makeup-tillbehör som gör hela skillnaden

Redskap av hög kvalitet är en förutsättning för att skapa en snygg makeup som sitter hela dagen. Därför rekommenderar vi dig att investera i professionella penslar.
Tvätta dina penslar med Hair & Body Shampoo en gång per vecka. Låt dem torka liggande, helst så att det kommer luft under borsten. Om penslarna står upp, rinner vatten ner i skaftet, löser upp limmet och förstör borsten.

Till din bas
FOUNDATION BRUSH

Platt pensel för applicering av både flytande och fast foundation. Ger en god täckgrad och ett jämnt, felfritt resultat utan skarpa linjer. Syntethår.

POWDER BRUSH
Stor och mjuk borste, perfekt för applicering av puder. Svep penseln med lätta rörelser över huden för ett jämnt och fint resultat. Syntethår.

KABUKI BRUSH
Lyxig, rundad borste för mjuk och jämn applicering av mineralpuder. Massera in pudret med cirklande rörelser för bästa resultat. Gethår.

FAN BRUSH
Luftig, solfjäderformad pensel för lätt applicering av solpuder, highlighter och rouge, utan att underliggande makeup avlägsnas. Tar bort oönskad ögonskugga runt ögonen. Syntethår.

BLUSH BRUSH
Lätt vinklad borste för rouge och puder, specialklippt för smidig och kontrollerad applicering på specifika områden i ansiktet. Syntethår.

POWDER PUFF
Puderpuff av hög kvalitet för applicering av puder. Den mjuka ytan fångar enkelt upp pudret och ger ett jämnt resultat. Perfekt till Compact Powder och Compact Cover.

MAKEUP SPONGE
Platt makeupsvamp för smidig applicering av fast foundation, såsom Compact Foundation, och korrigeringspuder, såsom Compact Cover.

BLENDER SPONGE
Droppformad makeupsvamp som enkelt kommer åt överallt. Idealisk för jämn och täckande applicering. Använd torr för puder, fuktig för foundation. Arbeta in produkten med lätt tryckande rörelser.

Till din ögonmakeup
EYESHADOW BASE BRUSH

Extra mjuk pensel med rundad topp. Idealisk för applicering av basskugga på hela ögonlocket. Syntethår.

EYE DEFINER BRUSH
Mjuk pensel för att applicera ögonskugga jämnt och snyggt i globlinjen och på ögonlocken. Syntethår.

EYELINER BRUSH
Smal pensel för ögonmakeup, specialklippt för att applicera och sudda med stor precision. Kan även användas till brynen. Syntethår.

SMOKEY EYE BRUSH
Smal, mjuk och rund pensel med spetsig topp. Perfekt när man vill skapa en sotad ögonmakeup. Syntethår.

MASCARA BRUSH
Mascara Brush är samma borste som kommer med vår Mascara Volume. Den kan också användas till att borsta och forma ögonbrynen samt fransar med extensions.

Andra tillbehör
LIP BRUSH

Pensel för perfekt och hållbar applicering av läppstift. Den smidiga hylsan gör att penseln kan följa med i väskan eller necessären utan att kladda. Syntethår.

SHARPENER
Pennvässare med två hål, för både smala och breda pennor från MARIA ÅKERBERG. Ger en lätt rundad spets som inte bryts av.

TWEEZER
Rostfri pincett av mycket hög kvalitet. Specialdesignad för att komma åt de allra finaste hårstråna med sin tunna, snedställda spets.

Tillbaka